74908748_2448469118761111_1640716891922104320_n.jpg

Wij zijn gevestigd in een klein dorp in Friesland en komen uitsluitend in de weekenden bij u op locatie. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een bruiloft of evenement. Vanaf Wolvega ( zie google maps ) komen wij tot maximaal een straal van max. +- 100 kilometer naar u toe. In zuidelijke regio's zoals Amsterdam, Rotterdam etc. komen wij dus niet. Wilt u weten of wij bij u in de regio wel komen? Geef in uw email ook uw locatie aan! Graag ook de datum waarop u wilt boeken. Dan kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken.

DUTCH AXE  WIT Bijl Smeden en bijlgooien

Aanvullende informatie:

Bijlgooien / bijlwerpen ofwel Axethrowing doen wij NIET door heel Nederland op locatie. Waar dan wel? Geef aan in uw email waar uw evenement plaats vindt en wij berekenen of u binnen de 75 kilometer straal van onze vestigingen in Friesland valt! 

Wij zorgen tijdens het bijlgooien / bijlwerpen Axethrowing dat de omgeving veilig is gesteld tegen rond vliegende bijlen. Dit doen wij door ofwel een tent met vangnetten te plaatsen of een kooi constructie. Als de locatie in een open gebied bevindt dan kan dit overbodig zijn. 

De targets bestaan afhankelijk van locatie uit planken, eind hout blokken of dikke boomstammen (Doorgaans wordt eindhout blokken gebruikt ivm veiligheid )

Axethrowing kan in principe op elke locatie zelfs binnen mits we de ruimte hebben van: oppervlakte minimaal 3 x 5 meter en een hoogte van 3.50 meter.

-

 

Dutch Axe bijlgooien Bijlwerpen Axethrowing

Straal van +- 100 kilometer bijlgooien!

Wij zijn gevestigd in een klein dorp in Friesland en komen uitsluitend in de weekenden bij u op locatie. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een bruiloft of evenement. Vanaf Wolvega ( zie google maps ) komen wij tot maximaal een straal van 100 kilometer naar u toe. In zuidelijke regio's zoals Amsterdam, Rotterdam etc. komen wij dus niet. Wil u weten of wij bij in de regio wel komen? Geef dan in het contact formulier uw locatie aan! Graag ook de datum waarop u wilt boeken.