top of page
Chris Heine & Gerrit de Boer Dutch Axe.jpeg
Search
  • info231765

Bijlgooien bij u op locatie


Bijl gooien doen wij 99% buiten in de openlucht op een daarvoor geschikt terrein. Het kan zijn dat uw locatie bijvoorbeeld uw tuin of bedrijventerrein niet geschikt is voor ons om te komen bijlgooien. In dat geval of in het geval u simpelweg een mooie locatie bij u in de buurt door ons wilt laten zoeken, dan kan dat! Eventueel aanvullend met een barbecue, kampvuur, overdekte tent etc. alles om de beleving compleet te maken! kijk op www.dutchaxe.com


Onze werpcoach alias "axeman" is tijdens het gehele evenement aanwezig en begeleid iedereen.


Bijlgooien of Axethrowing kent zijn oorsprong uit Canada & America.
Dit wordt nog steeds als sport maar ook op traditioneel - culturele wijze beoefend. 
Om goed te kunnen Bijlwerpen begeleid onze werpcoach "Axeman" jou om de juiste afstand, techniek en beheersing te krijgen voor een mooie en vooral veilige worp. In principe kan iedereen vanaf +- 14 jaar bijlgooien. Wij komen naar u toe met onze mobiele installaties. Uitsluitend in de weekenden! En tot een straal van max 75 kilometer vanaf onze vestiging in Friesland. Voor meer informatie en mogelijkheden ga naar www.dutchaxe.com alles is bespreekbaar. 
Er worden altijd standaard 2 houten "targets" neergezet waar op geworpen kan worden.
 Doorgaans is dit voldoende voor groepen van 10 tot +- 40 personen. Men staat naast elkaar en gooit +- 3x achterelkaar per beurt per persoon. Als de bijlen van beide personen zij geworpen mogen deze pas uit het bord "target" worden teruggehaald voor een volgende worp. Uw persoonlijke werpcoach leert jou veilig bijlgooien. Het gaat niet om brute kracht maar om focus en souplesse. Zwaartekracht, snelheid en afstand bepalen de juiste worp, dat gaan we oefenen.


5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page